Drammensslodden uten slipestål

Drammensslodden er en veislodd som er bygd opp av brukte lastebildekk, solide stålwire og wireklemmer. Vi forlenger levetiden på dekkene med 10-15 år ved å bruke de inn i våre produkter.
Leveres i to forskjellige bredder, 2.0 og 2.8m.
Gummislodden er enkel i bruk, og fordelene med denne type vedlikeholdsutstyr for grusveier, er at du ikke drar opp så mye stein som du gjør med et ordinært traktor skjær. Drammensslodden glir over jordfast stein uten å hogge seg fast, og den jevner ut jordmassene, samtidig som den komprimerer ved hjelp av sin egenvekt.

Fleksibiliteten i matta gjør at du kan dra den meg deg skråstilt, delvis ut i grøfta for å dra inn igjen verdifull masse som ligger på veiskuldra, skape riktig kuving på vegbanen og redusere ditt behov for å kjøre til ny grus. Dette er dermed kostnadsbesparende vedlikehold.

Sydd med wire, ikke rundstål/gjengestag, som gjør at den er fleksibel og følger terrenget på en bedre måte.

Inneholder hele 40dekkbaner som gjør den til den tyngste, lengste og mest fleksible gummislodden på markedet.

For enkel bruk anbefales DALEN pallegaffel med forlenget gaffelben og monteringssett, for stabil transport. Samt kjetting for trekk med rundsling mot stålwire for å hindre slitasje.

Vi selger komplette pakker Inkl. gummislodd, pallegaffel og monteringssett.
Slodden uten stål egner seg best til veldig dårlig vei med mye stein, avrunding av veiskulder og fjerning av lett vegetasjon.

Drammenslodden er produsert av brukte dekkbaner som er presset sammen lagvis. Med andre ord så består 95% av produktet av gjenbrukte materialer. Dette gir veldig god sirkulærøkonomi.